Skip to main content
DIT EFTERSKOLEÅR

VÆLG DE FAG, DER PASSER DIG

MIX OG MATCH

SKAB DIT EGET SKEMA

Det er lysten og interessen, som skaber det fedeste efterskoleår!

Derfor har vi på Scienceefterskolen Nordborg Slot ingen linjer, og vi giver dig derfor muligheden for selv, at skabe dit vidensakademiforløb efter dine interesser. Du har rig mulighed for frit at vælge mellem mere end 50 forskellige forløb,  hvor videnskaben altid er i centrum.

Brænder du for naturvidenskab, men elsker du samtidig at lave Extreme sport? Eller er du vild med fitness og dans men har lyst til at, udfolde din krøllede hjerne med kunst?

Så har du hos os en unik mulighed for, at lave lige præcis det du har allermest lyst til.

  • Science Efterskolen sport Science Efterskolen sport

    SPORT

  • Science Efterskolen Videnakademiet esport Science Efterskolen Videnakademiet esport

    TECH

  • Science Efterskole Creator Science Efterskole Creator

    CREATOR

VIDENSKABSAKADEMIET

5 UGERS FORLØB

På Scienceefterskolen Nordborg Slot vælger du efter lysten og interesser. Derfor kan du hver 5. uge vælge et nyt og spændende vidensakademiforløb, som du finder interessant. Måske vælger du Green Energy (Physical Science) den første periode, X-Race (Sports Science) den næste periode og Street Art (Creator) den tredje periode. Du kan sammesætte lige det vidensakademi som passer til dig! 

PHYSICAL SCIENCE

Physical Science er for dig der elsker at lave eksperimenter i fysik/ kemi, eller har lyst til at prøve kræfter med matematik på gymnasieniveau. Fanger det din opmærksomhed? Så læs mere under Physical Science.

LIFE SCIENCE

Synes du også at biologi er det fedeste? Så er Life Science lige noget for dig. Prøve kræfter med mikrobiologi, få kendskab til livsvigtige processer og få en øget forståelse for kroppen.

TECHNOLOGY SCIENCE

Tecchnology Science er for dig der elsker at nørde med computer, hjemmesider, apps og droner. Her får du mulighed for at lave din helt egen hjemmeside, programmerer en app, flyve med droner og meget meget mere. Lyder det fedt? Så er det måske noget for dig.

SPORT SCIENCE

Sports Scienceer for dig der elsker at være aktiv og som har lysten og viljen til at springe ud hvor adrenalinen, pulsen og rytmen virkelig rammer. Hvis alt dette lyder for fedt, så snør kondiskoene og kom med!

SOCIAL SCIENCE

Er du nysgerrig på dig selv og den verden du er en del af, og vil du fordybe dig i dit personlige indre og det offentlige ydre? Social Science er for dig der gerne vil prøve kræfter med jura, være forfatter eller blive klogere på dig selv og dit sind i mind lab.

CREATOR

Har du en kreativ og krøllede hjerne? Elsker du at udtrykker dig gennem kunst, musik eller andre kreative former? Så er Creator lige noget for dig. Her vil du få mulighed for at lave fed musik, kreerer smuk kunst, tage fede billeder og redigere dem eller bygge med LEGO klodser på en hel ny måde. 

EKSEMPLER PÅ FAG

NØRD ELLER NYSGERRIG?

Du kan i løbet af året vælge at nørde og fordybe dig i det der interesserer dig særligt eller du kan udfordre dig selv med helt nye områder. Hver onsdag har vi nemlig det særlige “videnskabsakademi” med forløb på 6 uger. Så hver 6. uge kan du udfordre dig selv med et nyt forløb. 

NØRD ELLER NYSGERRIG ?
KIG FORBI I VIRKELIGHEDEN

KOM PÅ BESØG

Ja, det er jo lidt federe i virkeligheden. Så derfor vil vi hellere invitere dig til at kigge forbi. Vi er klar til en rundvisning og du kan få en snak med både lærere og elever. Har vi kemi sammen?