Skip to main content
UDFORSK OS

KIG FORBI

Kom forbi til et forbesøg eller Efterskolernesdag og oplev hvor fantastisk en efterskole vi har. Vi mener selv at vi er Danmarks bedste efterskole og måske det også er den helt rette efterskole for dig! 

BO PÅ ET SCIENCE SLOT MIDT I NATUREN

At kunne sige at man bor på et slot er jo et win-win allerede der! Slottets storetårn kan ses fra stor afstand og udsigten ud fra slotsøen er intet mindre end fanstatisk – OGSÅ på en regnvejrsdag!

Det er svær at fortælle og vise hvor storslået og fantastisk et sted slottet er – at se det via en skærm er slet ikke retfærdigt mod efterskolen. Kom endelig forbi og se skolen, oplev slottet og indånd den friske duft fra slotssøen, mens du går en tur i slotsparken!

Vi glæder os til at se dig…

SCIENCE EFTERSKOLEN
PRAKTISK INFO

SKOLESTART
24/25

KOMMENDE ELEVHOLD TIL SKOLEÅRET 24/25

Første skoledag for elevhold 24/25 er vores ankomstdag søndag d. 11. august.

KOM PÅ BESØG

Kom og besøg Scienceefterskolen Nordborg Slot! 

At vælge den helt rigtige efterskole, som passer til lige netop dig, betyder med garanti ALT. Derfor håber vi, du har lyst til at komme på besøg og mærke Scienceefterskolen Nordborg Slot helt tæt på. Vi synes nemlig, at mavefornemmelsen tæller allermest, når du skal vælge efterskole.

På et besøg vil du blive vist rundt af nogle af vores søde elever, som kan fortælle dig om efterskolens mange tilbud og hvor fedt efterskolelivet er. Derudover kommer du og dine forældre også til at snakke med en af vores dygtige undervisere, så du kan få svar på alle dine spørgsmål og lære os bedre at kende.

Vi tager efter aftale imod besøg alle ugens dage – altså både på hverdage og i weekender – hele året rundt.
Et besøg varer typisk mellem 1-2 timer.

Vi glæder os helt vildt til at møde DIG!

HER BOR VI

SCIENCEEFTERSKOLEN

Lidt praktisk info…

Science Efterskolen Elever

Bliv en af os

Book et besøg og se om efterskolen er noget for dig! Det er vi helt sikre på den er! 😉

Viggonet

VIGGONET

Efterskolens intranet hedder ViGGO. Her kan både forældre og elever logge ind, se skema, beskeder, årskalender, sygdom og meget mere.

Science efterskolen - efterskolernes dag

Mød medarbejderne

Se alle de fantastiske mennesker, der hver dag gør sit ypperste for at give dig det bedste år i dit liv!

PRISER OG ØKONOMI

Det er ikke helt gratis at gå på efterskole, men vi er overbeviste om at det er alle pengene værd! Her kan du læse lidt mere om økonomien for et efterskoleophold