Skip to main content

TOUR DE SCIENCE

RUM & RAMMER

SPISESALEN

Danner rammerne for (næsten) alle vores måltider. Spisesalen bruges også flittigt om eftermiddagen og aftenen til forskellig hygge!

HALLEN

Hallen bruges naturligvis til idræt, men er også stedet hvor vi samles til koncerter, stand-up shows og andre fede arrangementer!

Hallen er frit tilgængelig i din fritid, så find et par venner og spil noget badminton!

FITNESS

Halbygningen rummer også skolens fitnessrum. Bruges flittigt i undervisningen, men også i fritiden.

ENGINEERING

Skolens makerspace og tinker-lab. Lasercutter, 3D-printer, loddeudstyr og værktøj til alle slags projekter. Kun fantasien sætter grænser for hvad i kan skabe i dette rum!

FOREDRAGSSAL

Stedet hvor vi mødes til morgensamling og middagssamling. Har vi kortere foredrag vil de også ske herinde.

I fritiden bliver klaveret brugt flittigt!

OPHOLDSSTUEN

Filmhygge, poolturnering eller bare max afslapning med vennerne? Opholdsstuen er indrettet til at kunne klare alt dette!

ART

Dine kreative udfoldelser med blyant, pensel, stof, tatovering eller andet kan få frit spil her! Strækker dine projekter sig ud i fritiden, skal vi nok også finde en løsning på det.

UNDERVISNING

En charmerende ting ved at drive efterskole i så gamle bygninger, er at der ikke er to undervisningslokaler som ligner hinanden. De er alsidige og kan hver især noget helt specielt!

SLOTSPARKEN

Udearealerne er klart en af styrkerne ved at bo hvor vi gør! Vi bruger parkens mange muligheder til alt hvad vi kan komme afsted med. Undervisning, råhygge eller boldspil!

SLOTSSØEN

Ja vi bor på en ø, ja vi har en sø! Ja vi er VILDT glade for den! Søen giver mulighed for mange forskellige vandaktiviteter og eleverne elsker det!

SLOTSGRUNDEN
TOUR DE SCIENCE

KLIK RUNDT PÅ SKOLEN

SLOTTET

100 ÅR GAMMEL EFTERSKOLE

Der findes ingen anden efterskole, som har så unikke rammer som Scienceefterskolen Nordborg Slot. Omgivelserne er med til at skabe den gode og unikke stemning vi har her på Slottet. 

VÆRELSER

PÅ BESØG HOS …

Man skaber selv hyggen og følelsen af hjem på værelset. Få et smugkig på hvor hyggeligt et værelse på vores efterskole kan se ud. 

SPISESAL

VÆR’GO OG SPIS

Uden mad og drikke duer helten ikke! Så er det heldigt, at vi får den lækreste mad lavet med kærlighed fra vores faktastiske køkkenpersonale. 

KLATREVÆG OG KANOER

UDSTYRET I ORDEN

Man må aldrig gå ned på udstyr, i hvert fald ikke hvis du spørger elever og lærere. Vi har de bedste faciliteter og sjoveste aktiviteter til både undervisningen og fritiden. 

FAGLOKALER

TID TIL FORDYBELSE

Vi har mange forskellige faglokaler, som hver i sær giver de bedste rammer til fordybelse og nørderi. 

HYGGEZONER

HÆNG UD OG HYG

Efterskolelivet skaber fællesskab, og det gør man bedste når der hygges for fuld udblæsning. Derfor har vi selvfølgelig også en masse plads til at hænge ud med vennerne. 

Tour de Science
KIG FORBI I VIRKELIGHEDEN

KOM PÅ BESØG

Ja, det er jo lidt federe i virkeligheden. Så derfor vil vi hellere invitere dig til at kigge forbi. Vi er klar til en rundvisning og du kan få en snak med både lærere og elever. Har vi kemi sammen?