Skip to main content
STUDIEVEJLEDNING

FREMTIDEN STARTER HER

Studievejledning er faktisk ret hyggeligt, og langt fra så kedeligt som det lyder.

Hvad vil du efter efterskole? Ja, det ved de fleste ikke når de starter. Derfor får du på Scienceefterskolen Nordborg Slot tildelt en studievejleder, som i fællesskab med dig finder den helt rigtige vej og fremtid for dig efter et år på efterskole. 

I løbet af efteråret og vinteren vil du løbende få uddannelses- og erhvervsorientering. Orienteringen foregår både på stamhold og ved enkeltsamtaler med skolevejlederen, inden du skal vælge en ungdomsuddannelse.

Skolevejlederen hjælper dig og dine forældre med den koordinerede tilmelding til ungdomsuddannelserne, så du er sikker på at du har en uddannelsesplads på den anden side af sommerferien.

Eleverne i 10. klasse skal i løbet af den første halvdel af skoleåret også i en uges obligatorisk brobygning på ungdomsuddannelserne i Sønderborg. Også her vil Skolevejlederene stå for registrering af elevernes ønsker, samt koordinere tilmeldingen med ungdomsuddannelserne.

Skolen tilbyder i udgangspunktet hverken erhvervspraktik i 9. eller 10. klasse, men hvis du eller dine forældre selv kan skaffe dig en uges erhvervspraktik, vil vores skolevejledere kunne arrangere det praktiske om tidspunkt og forsikring m.v.

Lidt praktisk info…

Science Efterskolen Elever

Bliv en af os

Book et besøg og se om efterskolen er noget for dig! Det er vi helt sikre på den er! 😉

Viggonet

VIGGONET

Efterskolens intranet hedder ViGGO. Her kan både forældre og elever logge ind, se skema, beskeder, årskalender, sygdom og meget mere.

Science efterskolen - efterskolernes dag

Mød medarbejderne

Se alle de fantastiske mennesker, der hver dag gør sit ypperste for at give dig det bedste år i dit liv!

PRISER OG ØKONOMI

Det er ikke helt gratis at gå på efterskole, men vi er overbeviste om at det er alle pengene værd! Her kan du læse lidt mere om økonomien for et efterskoleophold

KIG FORBI I VIRKELIGHEDEN

KOM PÅ BESØG

Ja, det er jo lidt federe i virkeligheden. Så derfor vil vi hellere invitere dig til at kigge forbi. Vi er klar til en rundvisning og du kan få en snak med både lærere og elever. Har vi kemi sammen?