Skip to main content
TECHNOLOGY SCIENCE

NØRD ELLER
NYSGERRIG?

TECHNOLOGY SCIENCE

FORSK OG FORSØG

Synes du også at det er det fedeste at 3D-printe, programmere en hjemmeside eller en app, forstå hvordan en drone virker eller designe dit eget computerspil?

Måske er der en kommende ingeniør gemt i dig? Så tage et nærmere kig på de forløb der er i kategorien Technology, det er uden tvivl noget for dig.

 • Science Efterskolen - tech Science Efterskolen - tech
 • Science Efterskolen Videnakademiet esport Science Efterskolen Videnakademiet esport
 • Science Efterskolen - tech Science Efterskolen - tech
 • Science efterskolen Vidensakademi code Science efterskolen Vidensakademi code
 • Science efterskolen Vidensakademi tech Science efterskolen Vidensakademi tech
 • Science Efterskolen - tech Science Efterskolen - tech
 • Science Efterskolen 3D-print Science Efterskolen 3D-print
 • Science Efterskolen - tech Science Efterskolen - tech
VIDENSKABSAKADEMIET

I en verden af tech

I en Verden hvor der er stigende efterspørgsel på ingeniører, programmører og dataloger er der et væld af fag du kan udforske.

Du kommer til at stifte bekendtskab med den projektorienterede undervisning, de bl.a. bruger på HTX og flere universiteter. Bevæbnet med en computer vil du få kompetencer til at løse både stillede opgaver og selvvalgte projekter.

Er du bidt af en gal opfinder, syntes du teknologi er spændende og er du nysgerrig på hvordan udstyret omkring dig i virkeligheden virker? Det er nu du har muligheden for rent faktisk at dykke ned og nørde tingene sammen med andre som syntes det er mindst lige så fascinerende som du gør!

Forestil dig at du sidder og programmerer en app og mangler ideer eller hjælp – kig omkring dig … i sidder i et lokale hvor der er 12 andre som sidder og programmerer og udforsker ligeså meget som du gør. I fællesskab finder i en løsning og med inputs fra dine venner ender du med at lave noget endnu sejere end hvad du havde drømt om. Samarbejdet, sparring og vidensdeling mellem dig og dine venner er uvurderlig – vi glæder os til at se hvad du kan finde på…

 • Arduino

  Automatiser dit liv et projekt ad gangen

  Her lærer du at bygge små eletroniske gadgets! Det kan være en automatisk lysdæmper, en døralarm til dit værelse, en vejrstation eller din egen chatserver!

 • Drones

  På med brillen og leg luftens helte

  Du lærer alt hvad der skal til for at du kan kaste dig ud som fuldblods FPV dronepilot! Der er fuld fart over feltet, også selvom vores droner er små!

 • minecraft

  Grav, høst, byg, spis, sov – Repeat!

  Du skal samle ressourcer og bygge ting og bygninger, så du kan overleve de monstre/modstandere, der dukker op. Vi spiller survival i grupper på samme server. Missionen er at få bygget et samfund op.

KIG FORBI I VIRKELIGHEDEN

KOM PÅ BESØG

Ja, det er jo lidt federe i virkeligheden. Så derfor vil vi hellere invitere dig til at kigge forbi. Vi er klar til en rundvisning og du kan få en snak med både lærere og elever. Har vi kemi sammen?