Skip to main content
SPORTS SCIENCE

ADRENALIN 
& ACTION

SPORT SCIENCE

PULSEN HELT OP

Er du vild med at bruge din krop og har du lyst til at mærke pulsen?

Sports Scienceer for dig der elsker at være aktiv og som har lysten og viljen til at springe ud hvor adrenalinen, pulsen og rytmen virkelig rammer. Vi elsker motionog vi har en bred varieret tilgang til kroppen og dens utallige fantastiske muligheder.

 • Science Efterskolen Sport - planke Science Efterskolen Sport - planke
 • Science Efterskolen Sport - klatre Science Efterskolen Sport - klatre
 • Science Efterskolen Sport - orm Science Efterskolen Sport - orm
VIDENSKABSAKADEMIET

SPORT SCIENCE. FART OG ACTION.

Sports Science er for dig der vil bruge tid på at yde, måle, analysere og optimere både krop og sind i alverdens vilde, sjove og til tider grænseoverskridende aktiviteter. Det er herat du virkelig mærker at du leverDu skal være nysgerrig på kroppens kunnen og hjernens modvilje og ønske at lære om disse.

Du skal ville adyrke det stærkeste fællesskab, da du gennem de fysiske og mentale udfordringersom hvert forløb indeholder, vil kræve støtte fra andreDu vil derfor være afhængig af andre, og andre vil være afhængige af dig. Når du udviser glæde, respekt, motivation og flid over for andre, så bliver jeget til os, og det er sammen vi opnår de største resultater!

Du skal have mod på det ukendte og sværeog du skal have lyst til at eksperimentere med din og andres kunnen. Du skal ville; at mærke suset på søen i kajakken, i pedalerne på mountainbiken, i fitness lokalernei svømmehallen , og hoppe i takt til højtalernes røst når der danses og laves jumping fitness. Du skal lide at mærke hvordan al træning føles på egen og andres kroppe

Hvis alt dette lyder for fedt, så snør kondiskoene og meld dig til! 

Vi glæder os tilat du prøver kræfter med de vildeste oplevelser sammen med os på Sports Science.

 • Science efterskolen - fridykning
  FRIDYKNING

  Hold vejret og dyk ned i dybet

  Er du glad for vand, og har du modet til at holde vejret for at undersøge hvor langt du kan dykke i længden og i dybden? Vi arbejder i svømmehallen og Alssund med forskellige discipliner.

 • Science efterskole - dance fitness
  DANCE & FITNESS

  Klar til rytme og bevægelse?

  Du vil afprøve forskellige former for dans. Vi skal lære forskellige koreografier, ikke for at performe, men for at få motion. Det kan bl.a. være hiphop, house, salsa, zumba, crossdance.

 • Science Efterskolen - limits
  LIMITS

  Find din grænse, og flyt den!

  Vi presser dine fysiske og psykiske grænser. På det fysiske område arbejder vi med udholdenhed, styrke og kondition, mens vi på det psykiske plan kaster dig ud i discipliner, du sjældent eller måske aldrig før har prøvet.

KIG FORBI I VIRKELIGHEDEN

KOM PÅ BESØG

Ja, det er jo lidt federe i virkeligheden. Så derfor vil vi hellere invitere dig til at kigge forbi. Vi er klar til en rundvisning og du kan få en snak med både lærere og elever. Har vi kemi sammen?