Skip to main content
SOCIAL SCIENCE

DIG, MIG & VERDEN

SOCIAL SCEINCE

DIG, MIG & HELE VERDEN

Er du nysgerrig på dig selv og den verden du er en del af, og vil du fordybe dig i dit personlige indre og det offentlige ydre?
VIDENSKABSAKADEMIET

SOCIAL SCIENCE. DIG MIG OG VERDEN

Social Science er for dig der gerne vil arbejde med dualiteterne.
Du vil få mulighed for at blive klogere på dig selv ved at opdage dine indre styrker og svagheder. Erkendelser skaber mennesker. De indre finurligheder kommer frem i lyset når du afprøver livet som formidler. Igennem sproget vil du blive klogere på verdenen som du omgives af. Forundring skaber mennesker. Tanker og følelser bliver vækket, når de ydre faktorer bliver internaliseret i din indre verden.

 • Science Efterskolen - jura
  JURA

  DYK NED I EN VERDEN AF PARAGRAFFER

  Følg en retsag og lær om familieret, arveret og strafferet. Mød en dommer og en advokat – hør om deres liv og retssager. Vi arbejder ud fra reelle eksamenssæt fra Århus Universitet. 

 • Science Efterskolen - author
  AUTHOR

  SKRIV LØS FRA IDE TIL FÆRDIG TEKST

  Bliv inspireret af verden og arbejds med skriveprocessen. Vi suger inspiration til os via forskellige skriveøvelser. Vi besøger et forlag og møder en forfatter. Vi slutter med at du udgiver en fysisk bog du får med hjem.

 • Science Efterskolen - mind lab ikon
  MIND LAB

  UDFORDR HJERNENS VILDE RESSOURCER

  Få indblik i hjernens og kroppens fantastiske ressourcer. Teori og praksis hvor vi udfordrer hjernen. Hvad er amygdala? Er hjernen plastisk? Vi prøver mindfullness, tapping og reframing…

KIG FORBI I VIRKELIGHEDEN

KOM PÅ BESØG

Ja, det er jo lidt federe i virkeligheden. Så derfor vil vi hellere invitere dig til at kigge forbi. Vi er klar til en rundvisning og du kan få en snak med både lærere og elever. Har vi kemi sammen?