Skip to main content

LIVET PÅ SLOTTET

KIG &

KLIK RUNDT

Er du klar til at blive udfordret både menneskeligt og fagligt i et fantastisk inspirerende og intenst efterskolemiljø?

Ser du frem til at få venner for livet og udvikle dig med raketfart i et samspil med de mest dedikerede, engagerede og empatiske lærere, du nogensinde har mødt?

På Science Efterskolen Nordborg Slot står det stærke fællesskab og sociale liv klar til favne og flytte dig som menneske.

LIVET PÅ SCIENCE

FÆLLESSKAB & FAGLIGHED

HVERDAG

EN DAG PÅ SLOTTET

Ud over de mange oplevelser du får som efterskoleelev, er hverdagen på efterskolen også lidt anderledes end hvad du måske er vandt til.

1 TYPISK UGE

UGENS GANG

Der er 42 af dem og vi gør alt hvad vi kan for at hver uge i dit skoleår, byder på noget nyt. Vi vil alligevel forsøge at give dig et indblik her.

FÆLLESAFTENER

Et anderledes indspark

Torsdag aftener er dedikeret til fællesaftener på slottet! Her danner slottet ramme for alt fra Linedance til spændende foredrag fra bl.a. tidligere elever.

VIDENSAKADEMIET

FOKUS OG FAGLIGHED

Onsdag er ankerpunkt for vores vidensakademi. Her summer slottet af aktiviteter, alt lige fra biotek, fridykning og bodypump til streetart.

PROJEKTUGER

Tid til fordybelse og nørderi

Intet skoleår uden anderledes uger! Her på efterskolen får du bl.a. lov til at prøve kræfter med demokrati i vores medborgerskabsuge og entreprenørskab i vores innovationsuge.

TRADITIONER

SKÆVT, SJOVT & SPÆNDENDE

Med en over 100år gammel efterskole, følger der også traditioner med! Om det er fest og farver til vores Colorrun, halmstrå i munden til høstfesten eller kjole og hvidt til galla, skal der nok være masser noget for dig!

3 REJSER

UDSYN OG OPLEVELSER

Dit skoleår byder på 3 store rejser. To af rejserne er fælles for alle elever og de tredje er en destination, som du vælger ud fra din interesse

Vind med hjernen

UNGE FORSKERE

Med dygtige og engagerede elever fører store bedrifter. Unge forskere er en fast begivenhed som Scienceefterskolen Nordborg Slot deltager i. Vi glæder os til at se hvor langt i bringer jeres viden og engagement.

Velbekomme

Mad med mening

Læring kræver næring! Vores fantastiske køkken stabler hver dag en fantastisk buffet på benene for at sikre at i klarer jer godt igennem dagen.

Livet på slottet
KIG FORBI I VIRKELIGHEDEN

KOM PÅ BESØG

Ja, det er jo lidt federe i virkeligheden. Så derfor vil vi hellere invitere dig til at kigge forbi. Vi er klar til en rundvisning og du kan få en snak med både lærere og elever. Har vi kemi sammen?