Skip to main content
CREATOR

KUNST OG KREATIVITET

CREATOR

SKABT TIL AT SKABE

Creator – skabende, kreerende, nytænkende.

Creator er til dig med den krøllede hjerne og de skæve ideer. Til dig, som ser verden en lille smule anderledes end andre og, som har det bedst, når du kan fordybe dig – udfolde dig og ser det kreative univers som ugens åndehul.

 • Creator grafitti Science efterskolen Nordborg Creator grafitti Science efterskolen Nordborg
 • Science Efterskole Creator Science Efterskole Creator
 • Science Efterskole Creator Science Efterskole Creator
 • Science Efterskole Creator Science Efterskole Creator
 • Science Efterskole Creator Science Efterskole Creator
VIDENSKABSAKADEMIET

CREATOR. ER DU KLAR TIL AT SKABE?

Creator er til dig, som tænker i et ”vi” og et ”os”. At oplevelser kreeres sammen – fordi videnskab også er at skabe og nytænke i den kreative verden.

Til dig, som drages af lyden, rytmen og beatet og vrikker med røven, mens du slider dig op gennem Nettos gange. Til dig, der synger som Elsa i badet eller trommer på gryderne, når andre ikke ser det og vil elske at skabe din egen lyd og tekst.

Til dig, som går i selvsving over nuttede LEGO-figurer i deres bedste outfits, skrivemaskiner, rumraketter og ”Alene hjemme” bygget i klodser, og timevis koncentration i en verden med hundredvis af små dele i LEGO Ideas’. En verden, hvor du skaber og opfinder fysisk og digitalt.

Til dig, som tænker i mysterier, hemmelige koder og higer efter at kunne låse din tysklærer inde.

Til dig, som tænker i farver, streger, fede motiver og designs. Til dig, der vil bevæges ud over fingermaling, klatmalerier og sørgmodige tændstikmænd, og vil skabe værker med stilede spray cans, fede flydende farver, lækre blyantsstreger og fantastiske former og udtryk

Til dig, som vil elske at nørde i kameraets fede muligheder, hvor den grønne autofunktion er et no go og er klar til at stå på hovedet for at skyde det rette motiv. Til dig, som vil elske at forvandle og manipulere i Photoshop.

 • Science Efterskolen - modern art
  MODERN ART

  Slip din indre grafittimaler løs

  I forløbet arbejder vi med Street Art
  og Body Art. Street Art er blevet
  kunst og en del af bybilledet. På
  med malerdragten og udforsk
  grafittiens verden

 • Science Efterskole - digital sound
  DIGITAL SOUND

  Indspil det næste virale hit

  … er for dig der har lyst til at arbejde med indspilning af egne eller andres sange. Vi arbejder i professionelle programmer som StudioOne eller Logic X Pro.

 • Science efterskole - pixel power
  PIXEL

  Et billede siger mere end 1000 ord

  Udforsk perspektiv, det fede billede, den sjove beskæring, linser med forskellige muligheder. Det foregår udendørs, bagved og foran kameraet i vores fotostudie samt on location.

KIG FORBI I VIRKELIGHEDEN

KOM PÅ BESØG

Ja, det er jo lidt federe i virkeligheden. Så derfor vil vi hellere invitere dig til at kigge forbi. Vi er klar til en rundvisning og du kan få en snak med både lærere og elever. Har vi kemi sammen?